Karisma kapoor nude

Filetype php boob Nude drunk straight guys acting gay "HELPING HAND" OMOGUĆIO ZAJEDNIČKI IFTAR NA OTVORENOM U CENTRU KALESIJE

Hot german girls lesbian sex Više od 100 postača prisustvovalo je iftaru koji je 14. večeri ovogodišnjeg Ramazana, u organizaciji HO „Merhameta“ MDD upriličen u centru Kalesije, u prelijepom ambijentu na platou ispred Čaršijske džamije. Obroci su pripremljeni u Narodnoj kuhinji „Imaret“ u Tuzli, a sredstva za organizaciju iftara osigurala je „Merhametova“ partnerska humanitarna organizacija „Helping hand“.

Gay soccer twink sex  

Ovo je već druga godina da „Merhamet“ u svojoj kampanji pripreme i podjele iftara dolazi u Kalesiju. Organizaciju ovog događaja, koji je protekao u izuzetno ugodnoj atmosferi, pomogao je i Medžlis IZ Kalesija.

  

- Naši kuhari i drugi uposlenici su tokom ramazana svakodnevno na terenu. Proteklih dana smo pripremili i podijelili oko 2.000 iftarskih obroka. Nastojimo da dođemo do što više ljudi, a uz postače u našim džematima, najviše želimo pomoći socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, povratnicima i podržati organizaciju obilježavanja godišnjica stradanja civila u nekim mjestima - ističe Mensura Husanović, direktorica Regionalnog odbora „Merhameta“ Tuzla.

Događaju je prisustvovao i Doc. dr. sc Hajrudin Šahić, predsjednik HO „Merhamet“ MDD, koji je istakao veoma dobru saradnju „Merhameta“ i Općine Kalesija i zahvalio se na podršci lokalnoj zajednici.

Inače „Merhamet“ svakodnevno doprema oko 100 obroka za socijalno ugožene građane Kalesije koji se pripremaju u Narodnoj kuhinji „Imaret“ u Tuzli, a distribuiraju na punktovima u naseljima Jeginov Lug, Novo Naselje Rainci i Memići.

  

Go to top Sam Steel Authentic Jersey